Santander

Helppo ja turvallinen auton rahoitusratkaisu

Luottopäätöstä haetaan vaivattomasti myyjäliikkeestä ajoneuvokauppasi yhteydessä. Ajoneuvon myyjä tekee kanssasi osamaksusopimuksen ja tarvittaessa auttaa rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä. Santander ajoneuvorahoituksessa ajoneuvosi toimii rahoituksen vakuutena, etkä tarvitse erillisiä lisävakuuksia tai takaajia.

Autorahoitus Santanderin kautta on turvallista ja helppoa – voit valita taloudellesi sopivan kuukausierän ja maksuaikaa jopa 60 kuukauteen asti. Käteismaksuosuus sopimuksen alkaessa on yleensä 10-30% rahoitettavan ajoneuvon kauppahinnasta, tai voi käyttää käsirahana myös vaihtoautoasi.

  • Kiinteä kuukausierä ja korko
  • Laina-aika jopa viisi vuotta
  • Käsiraha 10-30%

​Voit hakea Santander ajoneuvorahoitusta, jos olet yli 18-vuotias ja sinulla on pysyvä osoite Suomessa.

Osamaksusopimuksen aikana ja päättyessä

Rahoitettuihin ajoneuvoihin tulee ottaa sekä liikenne- että kaskovakuutus. Halutessasi saat paketoitua rahoituksen kuukausierän yhteyteen Rahoituskaskon.

Santander ajoneuvorahoituksessa on kiinteä korko ja kuukausierä koko sopimuskauden ajan. Mikäli sinulle tulee tarve vaihtaa autoa kesken sopimuskauden, voit halutessasi etsiä ajoneuvollesi uuden ostajan. Osamaksusopimus on myös mahdollista maksaa pois ennen sopimuskauden päättymistä. Voit hoitaa sopimukseesi liittyviä asioita verkkopalvelussamme. Maksettuasi ajoneuvosi rahoituksen kokonaan, ajoneuvo siirtyy sinun omistukseesi.

Lue lisää Santander rahoituksesta

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä:
Verified by MonsterInsights